Luk

https://BRB-konsulenthus.dk bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Disse bliver ikke delt med 3. part. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Budgetlægning og Overblik

Vi kan hjælpe dig med at lægge budget, hvad enten du har en helt nyetableret virksomhed, eller en virksomhed, der har kørt i flere år.

Et korrekt periodiseret budget hjælper virksomheden, til at få overblik over årets forventede faste og variable omkostninger. Det bør også vise hvornår de forskellige omkostninger forfalder på året (Likviditetsbudget).

Dermed kan virksomheden planlægge, hvornår det har brug for likviditet til at betale leverandører og samarbejdspartnere. Et korrekt budget viser også hvad omsætningen skal ligge på, for at virksomheden giver overskud.

Vi gennemgår alle omkostninger sammen med dig og sørger for at det hele kommer med.

Vi hjælper med at kategorisere omkostningerne, får dem lagt rigtigt ind i kontoplanen, så når omkostningerne realiseres, ved du præcis hvor de skal bogføres.

Til hjælp for dette har vi lavet kontrollister og budgetmodeller, der sikrer at man kommer hele vejen rundt.

Business case

Har du et nyt projekt og mangler du sparring til at få lavet en business case!

En solid Business case kræver et vist branche kendskab. Selv om vi ikke nødvendigvis kender til din virksomheds branche, kan vi stadig være behjælpelig med kvalitetsikre din business case eller komme med input til hvordan den skal bygges op.

Tag fat i os, hvis du har spørgsmål.