Luk

https://BRB-konsulenthus.dk bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Disse bliver ikke delt med 3. part. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Forsyningsadministration og regnskab

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor fjernvarmesektoren. Vi håndterer alt administration og økonomi i forbindelse med udbygning eller almindelig drift.

Vi har udarbejdet priseftervisninger til Forsyningstilsynet de sidste 8 år, til væsentlig lavere udgift i forhold til hvad revisorfirmaer tager for at udarbejde regnskab efter varmeforsyninglosven.

Vi tilbyder at overtage forbrugerhåndtering, administration og regnskab, for værker landet over. Vi yder konsulenthjælp til alle administrative og økonomiske aspekter af en fjernvarmevirksomhed.

Vi er altid "up to date" på den nyeste lovgivning, herunder fremtidig Polka, benchmarking, opkrævningsregulativer og meget mere. 

Vi har erfaring med etablering af nyt forbrugersystem, sammenlægning af forbrugersystemer og effektisering af administrationen. Derudover har vi erfaring med timeregistrering, CRM og kan yde god sparring til enhver organisation.

Tag fat i os hvis du har spørgsmål. 

Vores erfaring spænder bredt. Vi er superbrugere i DFF's FOF(Dansk Fjernvarmes Forbruger. og finanssystem). Derudover har vi ryttet op i finansafstemninger, forbrugerkontoafstemninger og Finansielle afstemninger af udbygningsprojekter. Vi har erfaring i SAP, Prisme, ØS Web, E-conomics, Dinero og FAS.